Chalet Marijke

Het is een vrijstaand chalet met grote tuin gelegen aan een bergbeek. Er is voldoende parkeerruimte en een aparte verwarmde skiruimte, een ronde picknicktafel met bank, een grote barbecue en een tuinhuis voor de tuinstoelen etc.

De benedenwoning

De benedenwoning is voor maximaal 4 personen. De woonruimte beneden heeft een woonkamer en open keuken en 2 tweepersoonsslaapkamers. De woonkamer met NL en CH satelliet- smart-TV, SONOS, internet en WIFI-aansluiting en openhaard. In de keuken bevindt zich een vaatwasmachine, koelkast, magnetron, een oven en inductiefornuis. De gehele vloer is verwarmd met vloerverwarming. Er is een aparte doucheruimte met toilet.

De bovenwoning

De bovenwoning is voor maximaal 7 personen. Deze woonruimte heeft een woonkamer en een zitkamer met groot balkon aan acher- en zijkant van het huis. Er is een aparte doucheruimte met toilet. Deze woning bestaat uit twee etages en is twee maal zo groot als de benedenwoning. Deze woonruimte heeft ook NL en CH satelliet-smart-TV en een SONOS-muziekinstallatie. Een aparte keuken met vaatwasser, koelkast, magnetron, oven, wasmachine, inductiefornuis voor 4 pannen en een granieten blad. In de woonkamer is een internet en WIFI aansluiting aanwezig.

Op de eerste verdieping van de bovenwoning zijn drie slaapkamers, waarvan twee met balkon met ieder twee bedden. Op de overloop staat nog een 1 persoonsbed. Tevens is er een apart toilet en extra wastafel. Verder is een kinderbedje aanwezig.

De tuin

De benedenwoning heeft een groot terras naast en achter de woning. Een groot grasveld en een picknicktafel met bank en een barbecue.


Vakantiehuis in Zwitserland weergeven op een grotere kaart